Banner Mobile
Meest recente update op 9 februari 2024 German Mobile Dutch Mobile Thai Mobile

Geniet van de luxe om in een authentiek Thais Teakhouten huis te wonen

Alle huizen die we op deze website laten zien zijn ontworpen en gebouwd door ThaiLannaHome.com.

Een op maat gebouwde teak-houten woning van ThaiLanna Home is meer dan "zo maar een huis" in Thailand.
ThaiLanna Home voegt voor zover bekend als enigste bouwer van deze huizen modern comfort toe, zoals een up-to-date elektrische installatie, sanitair in betegelde badkamers, dubbele wanden etc. zodat u in alle comfort in een authentiek Thais teakwooden huis zult wonen.Tot begin 1900 werden vrijwel alle in Thailand gebouwde huizen traditioneel gemaakt van teakhout. Westerse invloed veranderde snel de bouw-stijl. Als een van de weinig overgebleven bouwers van traditionele Thaise huizen gebruiken wij nog steeds dezelfde eeuwenoude technieken die in harmonie zijn met de Thaise traditie, architectuur, landschap en cultuur.

Algemene informatie.

ThaiLanna Home introduceert een authentieke romantische woonstijl tegen verrassend lage prijzen voor diegenen die op zoek zijn naar dat speciale en op maat gemaakte eigen teak-houten huis in originele Thaise stijl. ThaiLanna Home is een klein familiebedrijf met persoonlijke benadering en jarenlange ervaring in de traditionele huizenbouw. Wij zijn gevestigd in het Noorden van Thailand dat omringd is door bergen, bossen en watervallen. Hier in Thailand vindt u een overvloed aan locaties voor uw privé paradijs.

De op maat gemaakte teakhouten huizen worden gebouwd op eeuwenoude traditionele wijze, die kennis is van generatie op generatie is overgedragenen.

De structuur van het huis wordt eerst in de fabriek van ThaiLanna Home in de Noord-Thaise stad Phrae gebouwd. Ook wordt het overige hout voorbewerkt. Na voltooiing -dat niet meer dan 2 maanden in beslag neemt- wordt uw gedeeltelijk voltooide huis uit elkaar gehaald, vervoerd en geassembleerd op de locatie van uw keuze in Thailand.

Mocht u later liever toch in een ander deel in Thailand wonen, dan kunnen onze specialisten uw huis zelfs naar die nieuwe locatie hier brengen.De traditionele Thaise architectuur in combinatie met dubbele wanden zorgt voor een natuurlijke koeling van de huizen.
Door een natuurlijke ventilatie onder dak en vloer wordt de warme lucht verdreven.
Deze constructies-methode bespaart energie voor de koeling van uw woning en draagt zo bij aan een beter milieu.De modellen die we op deze website laten zien zijn slechts voorbeelden die we geheel aan uw wensen kunnen aanpassen.

Ook hebben we andere ontwerpen die hier niet getoond worden.Meer informatie over de ThaiLanna Home huizen kunt u elders op deze website vinden. 
Omdat iedereen andere wensen en vragen heeft kunnen wij hier niet op alle details ingaan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzekeren u 100% kwaliteit en een perfecte afwerking. 

Wij hopen u spoedig te verwelkomen in het land van de glimlach.

© 2004-2024 ThaiLanna Home Co., Ltd. Chiang Mai - Phrae, Thailand. All rights reserved.